SPIERINGS MOTORSERVICE 25 JAAR

Delen via sociale media

Openingstijden

Maandag :  gesloten

Dinsdag  :  09:00 / 18:00 open

Woensdag  09:00 / 18:00 open

Donderdag 09:00 / 18:00 open

Vrijdag      09:00 / 17:00 open

                18:00 / 20:00 gesloten 

zaterdag    09:00 / 15:00 open

Ecurie Spierings Endurance Team

Leo Spierings             : rijder

Adrie Spierings          : rijder

Jaco  Raijmakers       : pitcrew

Guus  Terhaag           : pitcrew

Het team neemt onder andere deel aan Classic Endurance wedstrijden. Beide broers hebben in het verleden hun sporen verdiend in de racerij en endurance racerij. De broer van Leo en Adrie, Jan heeft zelfs, nog aan de start gestaan bij de "roemruchte" 24 uren van Oss. Leo heeft in zijn actieve jaren als coureur internaionaal een hele mooie erelijst opgebouwd. Adrie de jongste heeft een aantal seizoenen nationaal geracet en ook ervaring in de endurance racerij opgedaan.

Er wordt gereden met een Honda CB 750  voorzien van een P&M frame. De Honda is helemaal opgebouwd met onderdelen, die precies in het tijdsbeeld van deze prachtige motorfiets passen, de zeventiger jaren. Adrie heeft er al zijn kennis en kunde ingestopt om de Honda perfect en betrouwbaar te krijgen. En de afgelopen seizoenen hebben de andere teams kunnen ervaren dat er met deze Honda niet valt te spotten.

SAM organiseert historische racedemo's voor motoren die buiten het reguliere circuit- en raceklassen vallen. Denk aan motoren van wat oudere bouwjaren , youngtimers, semi-klassiekers, forgotten era's. Merken als Laverda, Ducati, Moto Guzzi, Moto Morini, Norton en BMW. Klassiekers uit Japan zoals Yamaha RD tweetakten, Honda CB 750 of Yamaha XS 650. Bij de racedemo's is de bouwjaar grens 31-12-1987.

Sam begon met de langeafstandswedstrijden in 2010, samen

met de HIBRA, organisator van de racedemo's in Aalsmeer. Een spannende  en  sfeervolle gebeurtenis, die nieuw publiek en deelnemers trok. Deze langeafstandsdemo's tonen een deelnemersveld van diverse samenstelling. Motoren met een cilinderinhoud tot 1000 cc. Krachtige viercilinders van Japanse makelij maar ook Italiaanse 350 cc eencilinders die podiumplaatsen verwierven.

Sindsdien zijn er al vele van deze regelmatigheidsendurances verreden waar ons team aan de start stond. De belangrijkste wedstrijd voor team Ecurie Spierings is natuurlijk de DRIE UREN VAN OSS die ieder jaar op het programmea staan.