U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Inhoud


 

Tips bij winterstalling:

* giet eerst in de tank een flesje "fuel clean" van Motul

[NU in de aanbieding van Euro 18  voor

Euro 15].

Hierna tank afvullen met benzine 98 octaan.

 * verhoog de bandenspanning 

* accu elke 6 weken doorladen en hierbij als dit mogelijk is de massakabel los koppelen

Delen via sociale media

“MASH: retro look, moderne prestaties!”


MASH, een succesvol merk door geheel Europa, is nu leverbaar bij Spierings Motorservice! Het merk is een eerbetoon aan alle grote ontwerpen uit de late jaren zestig en begin jaren zeventig. De modellen zijn met grote zorg gebouwd en hoewel het lijkt alsof ze uit een andere tijd komen zijn ze toch helemaal van deze tijd! MASH is een manier van rijden, MASH is een beleving!


MASH 125cc
Met onze 125cc motorfietsen is het allemaal begonnen. Een lichte motorfiets met de looks van weleer. Geïnspireerd door de grote merken uit vervlogen jaren maar toegankelijk voor iedereen. Of je nu net begint met motorrijden of na jaren weer de beleving wil ervaren, de 125cc MASH modellen zijn er klaar voor. Van de basis in de vorm van de Seventy tot de heuse Café Racer en Scrambler. En mocht dat niet genoeg zijn, we hebben een groot assortiment accessoires om jouw motorfiets te creëren.


MASH 250cc
Voor degene die niet op een 125cc hoeft te beginnen of net even iets meer vermogen wil heeft MASH 

een tweetal 250cc motorfietsen in het assortiment. Moderne 1-cilinder motoren met een vermogen van 20pk geven je net dat extra beetje vermogen. De styling van de twee uitvoeringen is net als die van de 125cc modellen gebaseerd op de iconische modellen uit de jaren zestig en zeventig. Klassiek maar toch modern en door de aantrekkelijke instapprijzen toegankelijk voor een zo’n breed mogelijk publiek. MASH maakt motorrijden weer aantrekkelijk!


MASH 400cc Classic
De 400cc modellen van MASH zijn, net als de 250cc uitvoeringen, de motorfietsen voor het A2 rijbewijs maar ook voor degene die weer wil genieten van het motorrijden zoals dat ooit bedoeld was. Eén met je motorfiets en één met je omgeving. Puur genieten van de 1-cilinder en het ruisen van de wind. Dus of je nou voor Classic of voor Adventure gaat, MASH gaat met je mee!


 

MASH 400cc Adventure
Dat de 397cc 1-cilinder 4-taktmotor met brandstofinjectie niet alleen de klassieke MASH 400 modellen aan kan drijven bewijst de nieuwe Adventure. Met zijn ruim bemeten frame, unieke vering in zijn segment (multi-instelbare 43mm voorvork), multifunctionele digitale dashboard, aluminium stuur en grote bodemvrijheid is ook het onverhard naast het asfalt zijn werkterrein. Een echte allrounder die ook nog eens van een avontuurtje houdt!


 Vul voor meer informatie onderstaand contactformulier in, wij vertellen u graag meer!

 

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.