U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Met deze vector tester kunnen wij zowel van een 4-takt als van een 2-tact cilinder de stromingen meten. Deze unieke techniek was tot nu toe alleen toegankelijk voor fabrieken en formule 1 teams.


Nu is dit ook mogelijk voor U als perfectionist of als privé-team.

 


 


U kunt de stromingen van Uw  2-tact cilinders laten meten en dit eventueel aanpassen al naar gelang uw wensen.

Wij kunnen voor U de a-symetrie van uw cilinder meten, en voor de betreffende cilinder ook de uitlaat berekenen. Deze techniek wordt al geruime tijd in de Grand Prix toegepast.

Ook voor Uw 4-tact motor voor het meten van flow, tumble en swirl number.

Dit bij verschillende klephoogtes en verschillende zuigerstanden.

 

 

 

SAM organiseert historische racedemo’s voor motoren die buiten de reguliere circuit- en raceklassen vallen. Denk aan motoren van wat oudere bouwjaren, youngtimers, semi-klassiekers, ‘forgotten era’; merken als Laverda, Ducati, Moto Guzzi, Moto Morini, Aprilia, MV Agusta en Benelli, Buell, Triumph, Norton en BMW; klassiekers uit Japan, zoals Yamaha RD tweetakten, Honda CB750 of Yamaha XS650. Bij de racedemo’s is de bouwjaargrens 31-12-1987."

 

SAM begon met de langeafstandswedstrijden in 2010, samen met de HIBRA, organisator van de racedemo’s te Aalsmeer. Een spannende en sfeervolle gebeurtenis, die nieuw publiek en deelnemers trok. Sindsdien zijn er al vele van deze regelmatigheidsendurances verreden waar ons team aan de start stond. De belangrijkste wedstrijd voor Team Ecurie Spierings is natuurlijk de 3 uren van Oss die gelukkig in 2018 weer op de kalender staan.

Deze langeafstandsdemo’s tonen een deelnemersveld van diverse samenstelling: motoren met een cilinderinhoud tot 1000cc, krachtige viercilinders van Japanse makelij. En dan toch ook weer Italiaanse 350cc eencilindertjes die podiumplaatsen verwierven.