U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

De technische evolutie en de eisen van een markt die steeds meer op milieubescherming wordt geconcentreerd, hebben geleid tot de aanwezigheid van verfijnde elektronische oplossingen aan boord van motorfietsen.
De behoefte om diverse systemen te integreren (injectie, ABS, immobilisator, CO uitlaatgascontrole) heeft fabrikanten ertoe gezet CAN verbindingsstructuren op te nemen.

Elke motorfietsfabrikant heeft specifieke diagnose apparatuur ontwikkeld en deze aan hun service netwerken geleverd, terwijl de onafhankelijke markt naar universele oplossingen en producten zoekt.
TEXA, leider in elektronische automobiel diagnose, bevestigt en consolideert zijn multimerk oplossing voor motorfietstoepassingen opnieuw.

De AXONE 2000 Motor Bike is de ware technische oplossing voor de stijgende eisen van de onafhankelijke markt.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

SAM organiseert historische racedemo’s voor motoren die buiten de reguliere circuit- en raceklassen vallen. Denk aan motoren van wat oudere bouwjaren, youngtimers, semi-klassiekers, ‘forgotten era’; merken als Laverda, Ducati, Moto Guzzi, Moto Morini, Aprilia, MV Agusta en Benelli, Buell, Triumph, Norton en BMW; klassiekers uit Japan, zoals Yamaha RD tweetakten, Honda CB750 of Yamaha XS650. Bij de racedemo’s is de bouwjaargrens 31-12-1987."

 

SAM begon met de langeafstandswedstrijden in 2010, samen met de HIBRA, organisator van de racedemo’s te Aalsmeer. Een spannende en sfeervolle gebeurtenis, die nieuw publiek en deelnemers trok. Sindsdien zijn er al vele van deze regelmatigheidsendurances verreden waar ons team aan de start stond. De belangrijkste wedstrijd voor Team Ecurie Spierings is natuurlijk de 3 uren van Oss die gelukkig in 2018 weer op de kalender staan.

Deze langeafstandsdemo’s tonen een deelnemersveld van diverse samenstelling: motoren met een cilinderinhoud tot 1000cc, krachtige viercilinders van Japanse makelij. En dan toch ook weer Italiaanse 350cc eencilindertjes die podiumplaatsen verwierven.