U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Spierings Motortuning & Motorservice beschikt als een van de weinige in Nederland over de Jaros Vermogensbank. ( power tester PT150 )
Deze testbank biedt de mogelijkheid voor statische en dynamische metingen.
De motor die getuned moet worden ondergaat eerst een standaard test.
Naar aanleiding van die testgegevens worden er veranderingen aan de motor toegepast, dmv. andere sproeiers, gasnaalden, luchtfilters en/of uitlaatsystemen.

Hierna volgt een tweede test voor het resultaat en controle.
De te behalen vermogenswinst varieert (afhankelijk van soort motorfiets en budget) tussen 5 Pk en 25 Pk.

En voor afstellen van
- Powercommander
- Yamaha YEC
- Tuneboy
- FIM Eproms
- Rapid Bike
- HRC
- FI Box

Ook voor terug tuning naar 25KW !

 


 

SAM organiseert historische racedemo’s voor motoren die buiten de reguliere circuit- en raceklassen vallen. Denk aan motoren van wat oudere bouwjaren, youngtimers, semi-klassiekers, ‘forgotten era’; merken als Laverda, Ducati, Moto Guzzi, Moto Morini, Aprilia, MV Agusta en Benelli, Buell, Triumph, Norton en BMW; klassiekers uit Japan, zoals Yamaha RD tweetakten, Honda CB750 of Yamaha XS650. Bij de racedemo’s is de bouwjaargrens 31-12-1987."

 

SAM begon met de langeafstandswedstrijden in 2010, samen met de HIBRA, organisator van de racedemo’s te Aalsmeer. Een spannende en sfeervolle gebeurtenis, die nieuw publiek en deelnemers trok. Sindsdien zijn er al vele van deze regelmatigheidsendurances verreden waar ons team aan de start stond. De belangrijkste wedstrijd voor Team Ecurie Spierings is natuurlijk de 3 uren van Oss die gelukkig in 2018 weer op de kalender staan.

Deze langeafstandsdemo’s tonen een deelnemersveld van diverse samenstelling: motoren met een cilinderinhoud tot 1000cc, krachtige viercilinders van Japanse makelij. En dan toch ook weer Italiaanse 350cc eencilindertjes die podiumplaatsen verwierven.